Via massage, aanraking, aandacht, vertraging en stilte kan je in jouw lichaam zijn, komen of blijven en gaat het voelen makkelijker. De aanrakingen kunnen zacht of stevig zijn, maar nooit pijnlijk. De aanrakingen hebben als doel om te voelen wat er zich afspeelt in jouw lichaam. Ik combineer de aanrakingen met gerichte vragen over wat er te voelen valt , zelfonderzoek of ademhaling. Ik stem mijn sessies af op jou. Je ontvangt precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

 

Mijn methode is o.a. gebaseerd op Rebalancing technieken en Trager technieken. De aanrakingen maken dat je je  niet alleen kunt ontspannen en (vastgezette) emoties, vermoeidheid, spanning of juist jouw levenslust en kracht kunt gaan voelen, maar dat je ook een tool krijgt om jezelf beter te voelen.

 

Zie hier een voorbeeld: 

 

Door bewust te worden van jouw patronen, van jezelf, van jouw ademhaling zul je veranderingen in jouw lichaam opmerken, zodat je beter kunt reageren op of luisteren naar jouw lichaam. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat je beter in je vel komt te zitten.

 

Een eerste sessie kan al veel opleveren. De kracht zit echter in meerdere sessies, zodat je echt kunt ervaren wat er te voelen is in jouw lichaam, hoe je hier zelf bij kunt blijven en hoe je daar van je angst, stress en of spanning af komt.

 

Lichaamswerk/massage:: 75 minuten: € 75

 

Pakket 1: 3 sessies € 210

Pakket 2: 5 sessies: € 340

 

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw voor particulieren