Massage Maarssen Utrecht

 

Ik ben Arnaud Mooij, portretfotograaf (www.echtmooij.nl) coach en lichaamswerker. Ik vind iedereen mooi en mijn wens is om jou te helpen jouw schoonheid, kracht en kwetsbaarheid te laten voelen.

 

Na een cariere in het bedrijfsleven heb ik bijna 20 jaar geleden de overstap gemaakt naar fotografie, coachen en lichaamswerk.  Een beslissingen die een positieve impact op mijn leven hebben gehad. Zowel de fotografie, het coachen en de massages maken dat ik dicht bij mezelf kom en op mijn gevoel en intuïtie kan handelen, ondersteund door technieken die ik heb geleerd. Ik help jou graag om jouw basis, kern en eigenwaarde en kracht te voelen.

 

Rond mijn 5e kreeg ik door een trauma zoveel pijn dat ik ben gaan dissociëren en mijn lichaam ben uitgegaan. De ommekeer kwam door bewustzijn te krijgen dmv het aanraken van mijn lichaam en voelen wat er te voelen was. Ik werd me bewust van mijn onbewuste patronen en ik kon daardoor anders gaan handelen. Zo kan ik de verschillende emoties, gevoelens en blokkades losmaken en vrij maken. En kan ik steeds meer mijn lichaam bewonen en voelen. En dit is precies wat ik jou wil leren.

 

Stuur nu een whatsapp voor jouw eerste sessie bij mij en ervaar zelf hoe het is om je zo goed te voelen dat je de hele wereld aan kunt: 0655300589

 

Arnaud Mooij