Referenties

 

Arnaud geeft zijn behandelingen op een mooie plek. De oude nonnencellen in het klosster van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen zijn omgetoverd tot mooie bedrijfsruimten. Deze behandelingen van Arnaud obv Rebalancing en Trager technieken en Reiki vallen helemaal op z’n plek op deze mooie locatie.

 

Arnaud en ik hadden het vandaag over het verschil toen ik met de sessies begon en nu. Ik leefde veel meer vanuit mijn hoofd, vergat dat ik soms een lichaam had en had moeite met voelen. Nu ervaar ik rust, voel emoties, pijnpunten en mijn lichaam. Ik krijg ruimte in mijn lichaam, voel mij lichter, de energie stroomt weer en ga uit mijn hoofd in mijn lichaam.

 

Dank Arnaud en kan het iedereen aanraden!

 

Annette


Ik vond dat hij mijn energie feilloos volgde en kon aanvoelen wat er nodig was. Hij heeft mij geholpen met een mentastics oefening om goed door te kunnen schakelen van een heel naar gevoel dat ik had in mijn lijf... naar een vrij en krachtig gevoel. En ook om me meer geaard te voelen. Ik vond de sessie zowel speels als serieus, wijs en heel erg to the point en helpend. Dank je wel Arnaud. Het was echt een bijzondere ervaring.

 

Hartelijke groet Katerine

Bijna twee jaar kwam ik iedere maand bij Arnaud. Wat een reis hebben we samen gemaakt. In mijn thema vertrouwen en veiligheid bij mannen, is zoveel meer heling voelbaar. Arnaud is liefdevol, stevig en intuïtief in zijn aanraking. Aanwezig en warm. Zorgvuldig, afgestemd en met gevoel voor humor. Een man met een groot hart. Ik voel me dankbaar.

Mira