Welkom

Gepubliceerd op 16 januari 2022 om 22:37

Een fijn woord vind ik dat. Welkom. Ik krijg er een warm gevoel bij. Welkom zijn. Ja dat wil ik maar al te graag. Hoewel ik niet gelovig ben, krijg ik meteen een beeld bij het woord welkom, namelijk het kindje Jezus, in zijn kribbe. De wereld die wachtte op zijn komst.

 

Heel lang heb ik me niet welkom gevoeld. Niet dat warme gevoel om welkom te zijn hier op aarde. Veilig en geborgen. Bleek dat ik mezelf niet welkom kon heten. Ik had een gevoel van niet goed genoeg zijn, het niet goed genoeg kunnen doen. Een grote afwijzing naar mezelf, waardoor ik de bevestiging zocht bij anderen.

 

Ondertussen zijn er steeds meer situaties waarin ik me welkom voel. Dan ga ik en alle cellen in mijn lichaam open en viert mijn lichaam feest. Dan kan ik me verbinden met de aarde en met mezelf en voel ik mijn authentieke Zijn, vrij en zorgeloos.

 

Mijn verlangen is om dienstbaar te mogen zijn. Mijn talenten in te zetten voor dat wat je nodig hebt. Ik kan je wellicht helpen om inzicht te krijgen in patronen, je tools geven, zodat je minder in je hoofd zit en meer kunt gaan voelen. Met aandacht ben ik aanwezig bij jouw onderzoek.

 

Na enkele sessies bij mij heb je meer contact met jouw lichaam, leer je spanningen signaleren en leer je om meer vrij te worden.

 

Voel je Welkom bij mij.

 

Arnaud Mooij

Echtvoelen.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Marianne Mathijssen
2 jaar geleden

Zelf liefde is het hoogste goed om vandaar uit de ander lief te hebben! Echt liefde kunnen geven aan anderen heeft de voorwaarde dat men liefde kan geven aan zichzelf. Liefde is iets dat men enkel "Onvoorwaardelijk" kan geven. Bron: Christiane Beerlandt: De sleutel tot zelfbevrijding.